dimosiografika.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέμης Χειμάρας: Η σκευωρία κατέρρευσε, η αλήθεια πάντοτε νικάει

Κοινοποίηση

Με αφορμή τις εξελίξεις αναφορικά με τον έλεγχο του ΣΔΟΕ ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας, ο οποίος είχε παραιτηθεί από το αξίωμα του μετά από δημοσιεύματα εις βάρος του για τον κύκλο εργασιών της εταιρείας του με δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς Δημοσίου, εξέδωσε ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως: «Από τον έλεγχο του ΣΔΟΕ και τα προσκομισθέντα στοιχεία διαφαίνεται ότι δεν επιβεβαιώνονται τα καταγγελλόμενα, όπως παρουσιάζονται στα δημοσιεύματα της δικογραφίας».

«Στο παραπάνω συμπέρασμα καταλήγει το Πόρισμα του Ελέγχου, ο οποίος διενεργήθηκε από την Γενική Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, διερευνώντας τις άθλιες καταγγελίες, που εκτοξεύθηκαν εναντίον μου από τους δολοφόνους χαρακτήρων του ΣΥΡΙΖΑ και των φυλλάδων του. Η σκευωρία κατέρρευσε», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο οποίος παραιτήθηκε από βουλευτή της ΝΔ τον περασμένο Ιανουάριο μετά από δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο κ. Χειμάρας λάμβανε μέσω εταιρείας του αναθέσεις από το Δημόσιο, αναφορές που είχαν πυροδοτήσει έντονες πιέσεις – μέσω ανακοινώσεων – από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο κ. Χειμάρας και προσθέστει:

«Και το πόρισμα συνεχίζει:

  • Δεν διαφαίνεται μη δικαιολογημένη αύξηση του κύκλου εργασιών της Θέμης Χειμάρας & ΣΙΑ ΕΕ λόγω συνάψεως συμβάσεων με το Δημόσιο, εκμεταλλευόμενη το αξίωμα του μετόχου και διαχειριστή της κ Θεμιστοκλή Χειμάρα, δηλαδή το αξίωμα του Βουλευτή.
  • Από την έρευνα και τα συγκριτικά στοιχεία από ανταγωνίστριες εταιρείες, δεν παρουσιάζονται σημαντικές αυξομειώσεις στον κύκλο εργασιών της εταιρείας, ο οποίος συνάδει με την τάση του ευρύτερου κλάδου και των ανταγωνιστών. Οι συμβάσεις με το Δημόσιο είναι αντίστοιχης αξίας με τους άτυπους τοπικούς ανταγωνιστές, ενώ για την πλειονότητα υπάρχουν πρωτόκολλα παραλαβής προμηθειών ή υπηρεσιών.

Είναι ξεκάθαρο ότι η απελπισμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ανάγει μια τυπική ακούσια παράλειψή μου, για την οποία ανέλαβα την ευθύνη, σε σκάνδαλο, απέτυχε παταγωδώς.

Οι πολίτες της Φθιώτιδας αλλά και όλης της Ελλάδας αντιλαμβάνονται ποιοι λένε την αλήθεια και ποιοι συκοφαντούν και ψεύδονται αδιάντροπα, σπιλώνοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Η αλήθεια πάντοτε νικάει.

Η υπόθεση για μένα δεν τελειώνει εδώ. Τώρα αρχίζει. Έχουμε μπροστά μας τις εθνικές εκλογές, στις οποίες θα κριθεί αν η χώρα μας θα πάει μπροστά ή θα κατρακυλήσει στο παρελθόν. Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι στην πρώτη γραμμή και θα με βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους οι συκοφάντες, οι σκευωροί και οι λαϊκιστές.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους συνεργάτες και τους φίλους μου στη Φθιώτιδα, αλλά και φίλους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι, σε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της άδικης ανθρωποφαγίας που επικράτησε, όντες απόλυτα σίγουροι για την ακεραιότητά μου, βρέθηκαν και παραμένουν συνεχώς στο πλάι μου».

Δείτε ΕΔΩ το πόρισμα του ΣΔΟΕ που δημοσίευσε ο κ. Χειμάρας

newsbeast

Related posts

Κ. Χατζηδάκης: Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν για τις παραλίες – Κυβερνητική παρέμβαση: Σαρωτικοί έλεγχοι και κυρώσεις στους παραβάτες

Oμάδα Σύνταξης

Αττική: Σε ποια τμήματα ακτών της Περιφέρειας δεν επιτρέπεται φέτος η κολύμβηση

Oμάδα Σύνταξης

Νέα επέμβαση για τον 8χρονο που είδε τη μητέρα του να δολοφονείται μπροστά στα μάτια του

Oμάδα Σύνταξης