dimosiografika.gr
Image default
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Βίαζε και εξέδιδε την 15χρονη κόρη του – Απίστευτη καταγγελία νεαρής

Κοινοποίηση

Νεαρή καταγγέλλει ότι βιάστηκε για πρώτη φορά από τον ίδιο τον πατέρα της όταν ήταν μόλις 15 ετών. Για εκείνον, όμως, αυτό δεν του ήταν αρκετό, και όπως αναφέρει και η καταγγέλλουσα, πολύ γρήγορα άρχισε να την «δανείζει» και σε άλλους άνδρες με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση της έναντι αμοιβής.


Την σιωπή της «σπάει» νεαρή μετά από έξι χρόνια, τουλάχιστον, υπομονής και ανοχής αποτρόπαιων πράξεων του πατέρα της, και άλλων, εις βάρος της, όπως υποστηρίζει.

Η 21χρονη σήμερα από το Ηράκλειο Κρήτης αναφέρει πως όντας πια ενήλικη αποφάσισε να προχωρήσει στην εξιστόρηση των όσων, ισχυρίζεται ότι, έχει ζήσει παίρνοντας πια η κατάσταση τη νομική οδό.

Ήταν 15 ετών, όπως καταγγέλλει, όταν βιάστηκε για πρώτη φορά από τον ίδιο τον πατέρα της. Για εκείνον, όμως, αυτό δεν του ήταν αρκετό, και πολύ γρήγορα άρχισε να την «δανείζει» και σε άλλους άνδρες με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση της επί χρήμασι.

Η άτυχη νεαρή, μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις υποχρεωνόταν σε χρήση αλκοόλ και χασίς προκειμένου να μην αντιδρά.

Οι καταθέσεις της κοπέλας στην Αστυνομία, παρουσία ψυχολόγου, και η αναφορά της σε συγκεκριμένα ονόματα και διευθύνσεις, στέλνει στο εδώλιο των κατηγορουμένων τον πατέρα της αλλά και πέντε Ηρακλειώτες, μεταξύ των οποίων και ένας ηλικιωμένος επιχειρηματίας, ένας έμπορος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

Η δίκη των κατηγορούμενων αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, με τις εξής κατηγορίες: της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, της εμπορίας ανθρώπων κατ’ εξακολούθηση και της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Αναλυτικότερα, ο πατέρας της, 49 ετών, ήταν ο πρώτος που τη βίασε ένα βράδυ στο αυτοκίνητο. Αμέσως μετά την πράξη αυτή, όπως καταγγέλλει η νεαρή, απείλησε πως θα την σκοτώσει σε περίπτωση που αποκαλύψει το «μυστικό» τους, υποσχόμενος ταυτόχρονα ότι δεν θα την πείραζε ξανά – κάτι που δεν ήταν αληθές. Έτσι, τρεις μήνες αργότερα τη βίασε ξανά και έκτοτε αυτό γινόταν τακτικά, με βία και ξύλο. Λίγους μήνες μετά άρχισε να την «παζαρεύει» και σε διάφορους άλλους έναντι αμοιβής.

«Ο παππούς έδωσε 500 ευρώ»

Πρώτος πελάτης ήταν ένας ηλικιωμένος επιχειρηματίας, στο οποίο η νεαρή στις καταθέσεις της αναφέρει ως «παππού».

«Σου αρέσει;» ρώτησε ο πατέρας τον ηλικιωμένο πελάτη μπροστά στη νεαρή. «Ωραία κοπέλα» απάντησε εκείνος. Τότε ο πατέρας στέλνει το «εμπόρευμα» στο αυτοκίνητο προκειμένου να συνομιλήσουν οι δύο άνδρες μεταξύ τους. Ύστερα ο παππούς κατευθύνθηκε προς το μέρος της ανήλικης και της έδωσε στο χέρι 500 ευρώ, τα οποία παρέδωσε αργότερα στον πατέρα της.

Το θύμα αναφέρει, μάλιστα, πως αναγκαζόταν να επισκέπτεται τον συγκεκριμένο άντρα σε καθημερινή βάση σε δύο ιδιόκτητα διαμερίσματα, στο Ηράκλειο και να καταναλώνει αλκοόλ και να κάνει χρήση χασίς ώστε να μειώνεται η αντίδραση της.

Ο πατέρα της κοπέλας, αργότερα, αποφάσισε να διευρύνει τον κύκλο πελατών και έτσι, σύντομα, σειρά πήρε και ο γιος του λεγόμενου «παππού» και έπειτα προστέθηκαν και δύο ακόμα άνδρες, ο έμπορος και ο συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος αντίστοιχα.

Η κοπέλα, πάντως, αναφέρει πως όλα της τα παιδικά χρόνια ήταν πολύ δύσκολα με τον πατέρα της και εξ αυτού η αποστροφή της για εκείνον. Η βία στο σπίτι ήταν καθημερινή και σε όλα τα επίπεδα και τα μέλη της οικογένειας. Σύμφωνα με μαρτυρίες της καταγγέλλουσας ο πατέρας της έσβηνε τσιγάρα στο λαιμό της, έβαζε εκείνη, τον αδερφό της και τη μητέρα της τιμωρία στα γόνατα για ώρες ή τους υποχρέωνε να κουβαλούν στις πλάτες τους κούτες με τσιμέντο, απαγορεύοντας τους να τις αφήσουν κάτω. Επιπλέον, όταν πεινούσαν ο πατέρας πήγαινε την οικογένειά του στο σούπερ-μάρκετ, τους έβαζε να μυρίζουν τα φαγητά και στο τέλος τους άφηνε νηστικούς.

newsbomb

Related posts

Αλέξης Γεωργούλης: Αντιμετωπίζει βαριά ποινικά αδικήματα από την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου

Oμάδα Σύνταξης

Πόσα μέλη έχουν και πως εκλέγονται τα Κοινοτικά Συμβούλια και ο πρόεδρος τους , σύμφωνα με την πρόσφατη ρύθμιση του ΥΠΕΣ

Κάρολος: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη στέψη του βασιλιά – Τι λέει Έλληνας από το Λονδίνο

Oμάδα Σύνταξης