dimosiografika.gr
Image default
ΕΛΛΑΔΑ

«Κυκλοφορούσε συχνά με αθλήτριές του», λέει συνάδελφος του προπονητή του Τάε Κβον Ντο

Κοινοποίηση

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον προπονητή του Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ανήλικων αθλητριών του τουλάχιστον από το 2009 έως το 2020.

Σύμφωνα με συνάδελφο του 44χρονου κατηγορούμενου, που μίλησε στην ΕΡΤ, πιθανότατα να υπάρχουν και άλλα θύματα.

Ο κ. Ιωάννης Χιωτάκης τόνισε ότι ο 44χρονος πολύ συχνά ανέβαζε στη μηχανή του ανήλικες αθλήτριες και κυκλοφορούσε ανοιχτά μαζί τους. Είχε κερδίσει τόσο πολύ την εμπιστοσύνη όλων που δεν χρειαζόταν να απομονώνεται με τα κορίτσια, αλλά γύρναγε στην Ηλιούπολη, πρωί, μεσημέρι, βράδυ.

Ανέφερε ακόμη ότι γνώριζε ότι ο κατηγορούμενος στο παρελθόν δεν είχε πτυχίο προπονητή, ωστόσο, δεν διευκρίνισε εάν απέκτησε στην πορεία άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ή όχι.

«Ασφαλιστικά μέτρα από τη σύζυγο»
Ο κ. Χιωτάκης, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορά τον κατηγορούμενο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 44χρονος, ενώ βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, είχε πάει στο σπίτι τους, έκανε έναν καβγά όπου έσπασε σχεδόν τα πάντα στο σπίτι και στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα με μια καραμπίνα και απειλούσε θεούς και δαίμονες. Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και θα κάνει κακό.

«Από την πρώην γυναίκα του το έμαθα εγώ ότι πήγε μέσα στο σπίτι, τα έσπασε όλα και έφερε μαζί του και μία κυνηγετική καραμπίνα. Είχαν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα, να μην πλησιάζει στα 300 μέτρα τη σύζυγό του. Μετέπειτα κάποιος έπρεπε να επέμβει, κάποιος να κοιτάξει. Δεν έπρεπε να συνεχίζει να προπονεί αθλητές ή να βρίσκεται σε οποιονδήποτε χώρο δικό μας. Είναι ντροπή» δήλωσε ο κ. Χιωτάκης.

«Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων»
Ο ίδιος έβλεπε συχνά τον 44χρονο να πηγαίνει είτε με το αυτοκίνητο του, είτε με τη μηχανή του, να παίρνει κάποιο κορίτσι από τη σχολή, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα κορίτσια – θύματά του. «Πιστεύω ότι εάν πάει πιο πίσω το θέμα θα είναι και άλλα παιδιά. Εγώ γνωρίζω και τις περισσότερες αθλήτριες και μαθήτριες της σχολής» τόνισε.

Αίσθηση προκαλεί η δήλωσή του, ότι όταν θέλησε να ρωτήσει μια μητέρα θύματος, ποια είναι η σχέση της κόρης της με τον 44χρονο, εκείνη του επιτέθηκε.

«Δήλωναν ότι τον ήξεραν και ότι δεν είναι πράγματα αυτά. Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, έμπαινε στο σπίτι τους. Σαν άνθρωπος δεν μας είχε δείξει κάποιες ενδείξεις τέτοιας συμπεριφοράς, δηλαδή δεν μετακινούνταν κρυφά με τα κορίτσια. Γύρναγε στην Ηλιούπολη» σημείωσε.

Μάλιστα, του είχε κάνει και συστάσεις αλλά ο ίδιος αρνήθηκε ότι υπάρχει κάτι κακό στη σχέση του με τα κορίτσια. «Έδινε την εντύπωση ενός καλού οικογενειάρχη, καθώς είναι και πατέρας ενός εξάχρονου αγοριού».

Όσον αφορά στο πατάρι που είχε διαμορφώσει εντός της σχολής, ο κ. Χιωτάκης τόνισε: «Είχε διαμορφώσει έναν μικρό χώρο γύρω στα 15 τετραγωνικά και κάποια στιγμή που είχα επισκεφτεί τη σχολή τον ρώτησα εάν μένει κάποιος στη σχολή. Μου λέει “όχι, δάσκαλε, δεν μένει κάποιος στη σχολή. Δυστυχώς μένω εδώ γιατί δεν έχω δυνατότητα να νοικιάσω κάποιο δικό μου σπίτι για οικονομικούς λόγους».

ΠΗΓΗ; cnn

Related posts

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δύο νέοι κατηγορούμενοι

Oμάδα Σύνταξης

Άλιμος: Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον 28χρονου μετά το τροχαίο

Oμάδα Σύνταξης

Κορωπί: Όλο το σπίτι τους μια κρυψώνα για ναρκωτικά – Χρησιμοποιούσαν το ταξί για κάλυψη

Oμάδα Σύνταξης