dimosiografika.gr
Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ώρα μηδέν για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Κοινοποίηση

Είναι κάτι περισσότερο από άβολο να μιλήσουμε τώρα που πετάνε ελικόπτερα στον ουρανό και δρουν σωστικά συνεργεία με βάρκες για να απεγκλωβίσουν κόσμο, για αθλητισμό!Τι να πεις για τον αθλητισμό όταν χάνονται ζωες και βιος! 

Ζούμε και βλέπουμε σκηνές αποκάλυψης! Παρόλα αυτά επειδή η σελίδα είναι αθλητική, πρέπει να δούμε κι αυτή τη διάσταση.Ο αθλητισμός όπως και όλα όσα αφορούν στο Νομό μας… έσβησε από το χάρτη! Ο,τι υπήρχε σε αθλητική δράση στην περιοχή (ερασιτεχνικές ομάδες, υποδομές, γήπεδα) μπήκαν κάτω από τη λάσπη.Μια απέραντη λασποθάλασα. Ενας βούρκος…Θ’ αργήσει πολύ να σηκώσει κεφάλι διότι προέχουν άλλα πολύ πιο σημαντικά που έχουν να κάνουν με την επιβίωση!!!

Ο αθλητισμός που είναι χαρά, θα βρει το δρόμο του γιατί ανάγκη του ανθρώπου, αλλά πολύ αργότερα. Τώρα περνάει τις πιο δύσκολες ώρες του. Ίσως δυσκολότερες κι απ’ αυτές που ακολούθησαν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!!!Δεν είναι όμως μόνο ο Νομός. Είναι και η πόλη. Για τον ΑΣΚ και όσα έγιναν στο κλειστό τα γράψαμε χθες.Η Αναγέννηση βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον “αέρα”. Οι διοικούντες Δημήτρης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Γιαννακός και Νίκος Κουσιανάς υπέστησαν ανυπολόγιστες καταστροφές στις επιχειρήσεις τους.Μιλάμε για εκατομμύρια!!!Τη στιγμή ακριβώς που ετοιμαζόταν και είχαν δρομολογήσει μια σειρά από πράγματα για την ομάδα για να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της και να διεκδικήσει την άνοδο!!! Ειχαν ρυθμιστεί τα πάντα για να κατέβει από τον Βώλακα να συνεχίσει την προετοιμασία της, να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, να ρυθμιστεί το ban στη ΦΙΦΑ που έσκασε από την περίπτωση του Βουκομάνοβιτς.Οι προύποθέσεις ήταν εξαιρετικές.Τώρα όλα είναι στον αέρα….

Χθες επικοινώνησε με το “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ” ενας εκ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ. Ενας άνθρωπος διακριτικός που ούτε καν τον γνώριζαν οι περισσότεροι εξ οψεως κι όμως χρηματοδοτούσε την προσπάθεια μαζί με τους Παπαδημητρίου, Γιαννακό!Εμφανώς καταβεβλημένος και απογοητευμένος απο την καταστροφή που υπέστη η επιχείρησή του μας είπε ότι παραδίδει τις μετοχές του και καλεί όποιον μπορεί να βοηθήσει.Αναλυτικά τόνισε:«Είμαι συγκλονισμένος με το μέγεθος της καταστροφής. Καταρχήν με το γεγονός ότι μετράμε απώλειες συνανθρώπων μας.Ειναι αδιανόητο και σοκαριστικό.

Να κάνουμε ο,τι μπορεί ο καθένας για να βοηθήσουμε οτυς ανθρώπους που έχουν ανάγκη.ο,τι με αφορά έχω υποστεί όπως και πολύς κόσμος μια ανυπολόγιστη καταστροφή εκατομμυρίων στην επιχείρησή μου!

 Δυστυχώς σε μια συγκυρία που κάναμε το παν για να πάει η Αναγέννηση ψηλά. Την αγαπώ, έχω δώσει και την ψυχή μου για την ομάδα, αλλά αυτή την ώρα πρέπει να ορθοποδήσω.Παραδίδω τις μετοχές μου σε όποιον μπορεί να συνεχίσει και να βοηθήσει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε.Μιλάμε για μια ομάδα που ήταν και είναι έτοιμη να κάνει πρωταθλητισμό.

Που σε μια καταπονημένη πόλη όπως η Καρδίτσα είναι πρώτη σε εισιτήρια και κόσμο στη Β’ Εθνική. Ειναι κρίμα να πάει στράφι. Οπως μπορώ θα είμαι δίπλα, αλλά προέχει να σταθώ στα πόδια μου. Ειναι τρομερή η καταστροφή…»

Θ.ΚΑΤΣΑΡΑΣ-ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

Related posts

«Ο ρυπαίνων πληρώνει» – Θα επιβληθεί πρόστιμο στους ιδιοκτήτες παλιών αυτοκινήτων;

Oμάδα Σύνταξης

Εξοργισμένοι οι χρήστες του Netflix με τη μαύρη Κλεοπάτρα – Λογόκρινε τα σχόλια η πλατφόρμα

Oμάδα Σύνταξης

Πάσχα 2023: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, μετρό και τραμ

Oμάδα Σύνταξης